My yarn basket – A kötőkosaram

Knitting has been one of my favorite hobbies for a long time.  I started with easy projects – like scarves – and moved on to knit hats, pullovers, sweaters, vests, a skirt, mittens, a doll, even a blanket.  There was a time in my life when I knitted with great intensity, then other interests took over, and knitting got abandoned a little bit.

My yarns – some new, some vintage, some ready to be reused again – have been waiting patiently in boxes and baskets for some time.  It’s time to go back to this great activity.

IMG_6831IMG_6832

A kötés már régóta az egyik kedvenc hobbim.  Egyszerű projektekkel kezdtem.  Először sálakat kötöttem, aztán sapkák, pulóverek, kardigánok, mellények következtek, később egyujjas kesztyű és egy bábu, sőt még egy takaró is felkerült a listára.  Volt olyan időszak az életemben, amikor nagy intenzitással kötöttem, aztán egyéb hobbik kerültek előtérbe, s a kötést egy kicsit elhanyagoltam.  A fonalaim – újak, régebbiek, lebontottak és újrahasznositásra várók – már régóta türelemesen várnak dobozokban, kosarakban.  Ideje, hogy visszatérjek ehhez a remek időtöltéshez.

IMG_6835IMG_6834

2 Comments

  1. I, too, am back in my favorite corner of the couch, needles in hand. Let knitting season begin!

Leave a Comment

Your email address will not be published.

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.